ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС предлагат да изпратим ракети С-300 на Украйна

1
Депутатите гласуват изпращането на допълнителна военна помощ
Депутатите гласуват изпращането на допълнителна военна помощ Снимка: архив

Депутатите гласуват изпращането на допълнителна военна помощ

В предстоящите пленарни заседания тази седмица народните представители ще гласуват Проект на решение за предоставяне на допълнителна военна помощ на Украйна, предаде БГНЕС.

Проекторешението е внесено от Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Ивайло Мирчев, Кирил Петков и Христо Гаджев като предвижда изпращането на допълнителна военна помощ на Украйна, която се състои в патрони и зенитно-управляеми ракети за С-300.

Освен това в програмата на НС е включено и второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за контрол по прилагане на ограничителните мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна.

Депутатите ще проведат и първо гласуване на промените в Закона за предучилищното и училищното образование, както и първо гласуване на промените в Закона за устройство на територията.

Народните представители ще проведат и второ гласуване на промените в Закона за съдебната власт, както и второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    18
    А-а-а-а-а-а-а,
    Дайте, бе, дайте! Дайте и путките на майките си, съпругите, сестрите и дъщерите си на украинците! Да се празнят в тях до насита и да ви споменават с добро! Щото гъзовете си отдавна сте ги продали на американските си „приятели и партньори“!
  • 2
    17
    до първия
    това дето съм написал на деветия се отнася и за теб!
  • 5
    16
    абе деветия
    ти що не отидеш заедно с ракетите в братската ти украйна?!? Само не знам от какъв зор украинците са ти братя?!? Баща ти да не е украинец и е оставил семе и тука и там?!? Аз нямам братя нито в украйна нито в русия, моите братя са тука!
  • 5
    15
    do 9
    Обясни как "предават България" хората като казват, че не са съгласни България да дава неща на украйна? Не е ли предателство въпреки факта че мнозинството българи предпочитат да имаме добри отношения с Русия и въпреки това някъкво много гръмогласно малцинство да прави обратното на това? Каква е логиката? Не е ли очевадно, че правителството са хора, които са поставени за да изпълняват чужди интереси, а не тези на народа? Защото ако мислеха за народа, нямаше ситуацията да е толкова противоречива. Вместо това излиза следната работа - българския народ мисли едно, а управляващите му правят точно обратното и обясняват на хората "ние знаме по-добре от вас, ние знаем кое е по-правилно за вас". Излиза така че сме нещо като роби и затворници на управляващите си и ако утре ни вкарат във военен конфликт, те ще са виновни нищо че ние не сме го искали... после след дъжд качулка. Какво ти помага запада? Живота ти по-добър ли е станал чрез него? Пак живееш в държава от третия свят, пак нямаш пари, и идеологиите за "светлото бъдеще със запада" не пълнят ничий стомах, още по-малко твоя. Или имаш комплекс за малоценност от ранно детство, че не си се родил в западна европа или северна америка и сега цял живот си нещастен, че те никога няма да те приемат за един от тях и си мислиш, че останалите българи са ти виновни понеже те нямат твоите нелепи комплекси за малоценност и западна европа и северна америка са им през оная работа? Колкото и да не ти харесва, истината боли, и истината е че украинците сами се вкараха в тая беля, а западна европа и сащ стоят отзат и ги подскокоросват и потриват ръце и ги карат да мрат от руснаците без да им пука за тях... няма значение колко украинци ще умрат, няма значение че ще накарат цяла европа да си даде оръжията и да станат ОЩЕ ПО-ЗАВИСИМИ от НАТО, за тебе е важно да правиш свирки на западния фалус и това ти стига да заспиваш вечер.
  • 7
    14
    ИмеТо
    Предатели.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари