ГЕРБ: Оставка на правителството на просто Киро

0
Цялото ръководство на ГЕРБ се събра на площада между Министерски съвет и Президентството
Цялото ръководство на ГЕРБ се събра на площада между Министерски съвет и Президентството Снимка: Иво Тодоров,БНР

Цялото ръководство на ГЕРБ се събра на площада между Министерски съвет и Президентството

Ораторите призовават за незабавна оставка на правителството на Кирил Петков заради полицейски произвол. Според тях днес има само един въпрос: Кога ще подаде оставка това правителство на просто Киро?

Цвета Караянчева обвини премиера Петков, че е нарушил основния закон на държавата, предоставяйки невярна информация, а сега заявява, че никой не е над закона, предаде репортер на БГНЕС.

Този който наруши Конституцията казва, че никой не е над закона. Всичко това се прави, за да прикрият управляващите безпомощността си, заради увеличаващите се цени и инфлация, гигантския скок на горивата, тока и храните“, каза тя пред протестиращите и добави: „Скандират Русия, а техните деца учат на Запад и карат западни коли. Защо не карат лади?

"Вече има диктатура. Искаме оставка", каза Костадин Ангелов. Красен Кралев заяви, че сме „свидетели на диви комунистически практики", каза Красен Кралев. А Любен Дилов син беше лаконичен: "Просто Киро, просто да си върви".

От ГЕРБ обвиниха правителство, че не прави нищо, за да се справи с високите цени. Те заявиха, че изборите им са били откраднати от Румен Радев с помощта на гласуването с машини, като заявиха, че трябва да има предсрочни избори през есента. Те призоваха всички демократични хора да поведат борба, защото след Борисов ще дойдат и за тях.

От партията казаха, че стотици симпатизанти са тръгнали за протеста в София, но не могат да стигнат, защото биват спирани от полицията.

В центъра на София има голям митинг на привърженици и членове на ГЕРБ, които излязоха на улицата заради задържането на лидера на партията и бивш премиер Бойко Борисов, който снощи беше отведен в ГД „Национална полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    gerb reve
    shoto gi ebat v guza kakto nikoga ne sa si predstavqli che shte stane, nov nacionalen praznik, pojelavam im da gi izpratqt v severna koreq kato katorjnici da kopaqt vuglishta dokato drobovete im se napulnqt s pepel i umrat ot tuberkoloza
  • 3
    2
    daskal
    Политическа репресия... Смях! Затова имаме 400 партии у нас. Всички мошеници опитват да крият далаверите си чрез тях. И влизат в политиката само с една цел - далавери и лично облагодетелстване. Ха дано нещо се промени сега!
  • 3
    1
    Любен Дилов - Зелен - ски
    А тлъ тлъ тлъ тлъ тлъ тлъ...Ааа тлъ тлъ тлъ тлъ тлъ / усмивка / - това разбрах от речта на Любен Дилов - син
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари