ГЕРБ номинира новия председател на Народното събрание

0
Бойко Борисов събра депутатите си в сградата на парламента за първо заседание
Бойко Борисов събра депутатите си в сградата на парламента за първо заседание Видео: ПИК

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си в сградата на парламента за първо заседание преди утрешния старт на 44-о Народно събрание.

Парламентарната група на ГЕРБ номинира Димитър Главчев за председател на 44-ото Народно събрание. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на брифинг в Народното събрание след заседание на парламентарната група на партията, предаде агенция ПИК.

"Днес направихме първо заседание на ПГ на ГЕРБ в 44-ото НС, като разбира се на първото заседание трябваше да бъде приет правилник за дейността и организация на работа на ПГ на ГЕРБ, който бе приет единодушно", каза той.

За заместник-председател на 44-ото НС е номинирана Цвета Караянчева. За зам.-председатели на парламента бяха одобрени и моите две кандидатури на Красимир Велчев и на Снежана Дукова, заяви след срещата в парламента Цветан Цветанов.

За секретар на ПГ ще е Станислав Иванов, за парламентарни секретари са предложени Александър ненков и Станислав Иванов, посочи още Цветанов.

Кандидатурите трябва да бъдат гласувани утре. 

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари