ГЕРБ - Кърджали застана зад Караянчева

0
Според организацията твърдението, че се брани авторитетът на НС е несъстоятелно
Според организацията твърдението, че се брани авторитетът на НС е несъстоятелно Снимка: БГНЕС

Според организацията твърдението, че се брани авторитетът на НС е несъстоятелно

ПП ГЕРБ - Кърджали категорично се противопоставя на злоумишлените опити на политическото задкулисие, дирижирано от старата – нова коалиция между БСП и ДПС, да „обезглави“ българския парламент като отстрани неговия легитимно избран председател с напълно несъстоятелния аргумент, че брани авторитета на Народното събрание. Това написаха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Възразяваме срещу поисканата от тях оставка на Цвета Караянчева с фиктивния мотив: нарушаване на Конституцията и законите на страната. Зад нея прозират нечисти тяснопартийни интереси, зле прикрити лидерски амбиции, клиентелизъм, реваншизъм и жажда за власт, замаскирана като героична наполеонова поза.

Цвета Караянчева е естествен, не назначен политически лидер, който вече 13 години се бори с хегемонията на ДПС в смесените райони. Това видимо е непростим грях за ДПС и огромна заплаха. Защо иначе партията ще бъде основен двигател на публичното обругаване на един достоен човек, силна жена и водач на борбата срещу монополизирането на Кърджали от ДПС. На принципа „Два конгреса - една цел“ социалистите и ДПС не крият амбициите си да получат поста на Цвета Караянчева по служебен път. Опомнете се, политически брокери! Пътят към властта не минава през гилотината, минава през редовните избори и доверието на българските граждани!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари