ГЕРБ излъга избирателите си два пъти

0
ГЕРБ излъга избирателите си, че няма да управлява с ДПС
ГЕРБ излъга избирателите си, че няма да управлява с ДПС

Не би трябвало да има проблем в почти всяка община в България да има дясно мнозинство. Но аз питам, къде са? Отговорът е: Няма ги!

Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев на семинар с кметове и общински съветници от Реформаторския блок в Поморие.

Само "БАНКЕРЪ" разполага със запис от изказването на Кънев.

"Така като ви гледам, само във Видин и Стамболийски има дясно мнозинство и споразумение за дясно управление, от над 150 общини, където мнозинството е дясно", продължава Кънев.

"Няма защото от централата на ГЕРБ беше забранено на вашите партньори от ГЕРБ по места да преговарят и да сключват споразумения за десни политики, така както и в парламента дясната политика бе зачеркната от лятото на 2015 г. Тогава то бе видимо заменено от мнозинство ГЕРБ - ДПС - АБВ, което означава мнозинство на ключовите фигури от тройната коалиция.

Това, което се случи в сряда, бе просто кулминация на половин година атаки срещу Реформаторския блок. Това мнозинство само за половин година гласува десетки решения, които запазват статуквото и окастрят реформите", посочи лидерът на ДСБ.

"Само че в това мнозинство, има и една голяма лъжа. Защото огромна част от избирателите на ГЕРБ са хора, които гласуват за промяна. Огромна част от избирателите на ГЕРБ бяха излъгани два пъти. И през 2014 г. и през 2015 г., и на националните, и на местните избори, че ГЕРБ ще прави дясно управление. Че няма да управлява с комунистите и че няма да управлява с ДПС. Това очевидно не се случи", категоричен е Радан Кънев

Източник: БАНКЕРЪ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари