ГЕРБ: Голямата ни цел е да върнем част от доверието на българските граждани

0
Томислав Дончев: Ще предлагаме решения за изход от кризите, в които е затънала България
Томислав Дончев: Ще предлагаме решения за изход от кризите, в които е затънала България

Днес ГЕРБ се регистрира в ЦИК за изборите през октомври

По време на предизборната си кампания от ГЕРБ ще предложат решения за кризите, в които е попаднала България.

Това заяви Томислав Дончев, след като партията се регистрира в ЦИК за изборите през октомври.

За нас голямата цел е да върнем максимална част от доверието на българските граждани. Ще водим спокойна и разумна кампания”, заяви той пред журналисти, цитиран от NOVA.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Махлебашиева
    Отговор на коментатор Още някой (7)- как да няма доказателства- след като международни независими институции различни една от друга стигнаха до извода, че пачките и кюлчетата са съвсем истински и най-вероятно са притежание на Бойко Методиев Борисов- топ мутрата. Но не е това най-големият грях на ГЕРБ. По-лошото е арогантността, натиска, всяването на страх, подмяната на ценности, насаждането на определен модел на мутренско поведение, което се копира и от младото поколение. За тези неща не само трябва да гният по затворите, но и да бъдат съдени до дупка всичките им назначения по институциите от горе до долу.
  • 4
    7
    Бай Ставри
    В затвора ви искам, мама ви мърши, в затвора, при лилавия ви електорат!!!
  • -8
    6
    Още някой
    Само да обясня на всички дето сънуват пачки и кюлчета и пращат този и онзи в затвора. Понеже сте големи правозащитници и демократи и искате да живеете в правова държава набийте си го в главите, че по слухове и приказки ЕЖК (една жена каза)не се влиза в затвора. Трябват доказателства. Никой не може да бъде осъден защото за него вървяли еди какви си слухове.
  • 10
    5
    Пачките и кюлчетата
    трябва да върнете !
  • 8
    4
    Махлебашиева
    Доверието ГЕРБ ще си го върнат като се самоликвидират като партия и техните лидери влязат добороволно в затвора. Ето и снощи гледаме какво е декларирал Борисов- 250 000 лева само?! Вярва ли някой, че са само толкова? А златните кюлчета и пачките по нощните шкафчета и кой знае още къде, а вилите в Барселона, а сделките с оръжие, а натиска спрямо бизнеса, изнудването, каруцарското поведение, а непсиращият да плямпа глупости Делян Добрев, който също трявба да е в затвора след кумгейт, а змията Деса Атанасова, която е буквално персона нон грата в Русе- съвсем разбираемо?! АЛооо, мутри ВЪН!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари