Томислав Дончев: Нито за политиците, нито за гражданите изборите са повод за радост

0
Правителството се самосвали, то беше абсурдно
Правителството се самосвали, то беше абсурдно Снимка: БГНЕС

Нито за политиците, нито за гражданите изборите са повод за радост

Това каза в предаването „Панорама“ на Българската национална телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Чисто партийната полза не предполагаше да се правят избори веднага. Най-хубаво за нас беше промяната да продължи, за да видим всички измерения на промяната, но щеше да е опасно за републиката, за обществото, за икономиката, заяви Дончев.

Според него правителството се е самосвалило. То беше абсурдно като политическа конструкция, каза той. В политиката успехите не се доказват с провалите на другите, коментира още заместник-председателят на ГЕРБ.

На въпрос има ли сближаване на позиции между ГЕРБ и президентската институция, Томислав Дончев отговори, че отношенията между институциите не трябва да се основават на емоции.

За ГЕРБ ще е успех, ако партията стане първа политическа сила, каза още той.

Суверенът ще се произнесе. Ще направим силна кампания с опит да покажем на българите посока, спокойствие, възможност за справяне с всички кризи в България. Всички политици, особено в месеците на изпитания, които идват, вместо да обясняваме кого много не харесваме, да се замислим, че хората не ни пращат в Народното събрание, за да се скараме с някого, коментира Томислав Дончев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари