Георги Георгиев: От ПП-ДБ са обсебени от маниакално желание да управляват София

1
Разговорите за правителство са заложник на изборите за кмет на столицата, смята Георгиев
Разговорите за правителство са заложник на изборите за кмет на столицата, смята Георгиев Видео: NOVA

Разговорите за правителство са заложник на изборите за кмет на столицата, смята Георгиев

Интригата и внушението за моята кандидатура за кмет на София ги изработиха и ги повтарят от опозицията. Това коментира председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, предава NOVA.

Според него от „Продължаваме Промяната - Демократична България” са обсебени от „маниакално желание да управляват София”. „Правят цялата държава заложник на битката за столицата. Не мисля, че гражданите очакват това от нас”, посочи той.

Георгиев е на мнение, че разговорите за правителство са заложник на изборите за кмет на София. „Столицата не може да бъде поводът държавата да остане без управление. Обсебването от идеята да управляват София не може да обрече останалата част от страната”, категоричен е той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • птица
    Браво, сега и на мене да изпрати като на Анджелина Джоли. Явно това да си заможен ме значи , че си умен илин прозорлив.
  • Внимавайте Русенци
    Парка започва да изгубва своята идентичност,лека полека.Русенци,не оставяйте това така......запазете си парка и търсете...
  • Балканеца
    Номер 11, в началото на 20 век в Русе са живеели 30-35 хил човека. Повече ли млади хора е имало спред теб? Именно тогава е...
  • Геро
    Русе се е препълнил с прости и мърляви хора! Съдя по коментарите,защитаващи боклукчийския камион пред храма и по гласуването...
  • Русе
    Слабите страни на Русе са малко млади хора -> малко възможности за социализация за млади хора, както и инономика базирана на...