Георги Георгиев от БОЕЦ се срещна с Бойко Рашков

1
Чакаме свалянето имунитета на Делян Пеевски, заяви лидерът на движението
Чакаме свалянето имунитета на Делян Пеевски, заяви лидерът на движението

Георги Георгиев от БОЕЦ се срещна с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Срещата се проведе по инициатива на Сдружението, а нейният повод беше внесеният от нас сигнал до МВР за пране на пари и корупция срещу депутата Делян Пеевски.

Сигналът на БОЕЦ е обработен от сектор „Пране на пари“ в ГДБОП и заради депутатския имунитет на Пеевски е внесен в Специализираната прокуратура в изпълнение на законовите изисквания, съобщиха от движението на сайта си.

На срещата Георгиев представи и номинацията на БОЕЦ до МС и Парламента на следовател Бойко Атанасов за председател на КПКОНПИ.

БОЕЦ изразихме подкрепата си за законодателните промени, предложени от министър Рашков в ЗМВР и законопроектите на правителството за реформа на КПКОНПИ и закриването на специализираните прокуратура и съд.

Отбелязахме пред министър Рашков, че не можем да приемем „изпирането“ на Пеевски от НАП, за което съобщихме преди дни и сезирахме Министерски съвет с позицията на БОЕЦ за оставка на Румен Спецов, изпълнителния директор на НАП.

След сигнала на БОЕЦ и действията на МВР сега законът изисква Гешев да поиска имунитета на Пеевски от Парламента! Прокуратурата трябва да образува досъдебно производство срещу Пеевски и да възложи необходимите проверки и разследвания. В нашият сигнал се съдържат достатъчно данни за финансови и други престъпления извършени от Пеевски. Предстои да видим как Прокуратурата отново ще се опита да оневини Пеевски и Гешев да докаже за пореден път защо бе назначен на своят пост.

Битката продължава!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари