Георги Георгиев: Очаквам днес да ме арестуват

1
Извикаха ме в полицията, за да ми повдигнат обвинение за разкриването на истината за отказа да се тестват контактните лица, включително и медици от видинската болница
Извикаха ме в полицията, за да ми повдигнат обвинение за разкриването на истината за отказа да се тестват контактните лица, включително и медици от видинската болница

"В 13:30 часа съм извикан в МВР- Видин, за да ми повдигнат обвинение за разкриването на истината за отказа да се тестват контактните лица, включително и медици от видинската болница на 2 април, което доведе до взрив на заразата във Видин. Очаквам, че ще ме арестуват."

Това каза лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев малко преди да тръгне за полицията, предава Frog News.

Той обясни: „От вчера има и два смъртни случая, вторично заразени с коронавирус в болницата. Имам и други повдигнати обвинени, колко са вече не зная, и наложена мярка за неотклонение. Целта е да ми се наложи по-тежка мярка задържане под стража, за да може по този начин БОЕЦ да бъде заглушен и да се смачкат хилядите граждани, които надигат глава срещу диктатурата на мафията.  

Извънредното положение е параван, зад който мафията чрез извънредно мракобесно законодателство и действия се опитва да смачка последните ядра на съпротива срещу престъпната си власт, а това са непримиримите граждани, от БОЕЦ и други организации, независимите журналисти от Фрог нюз,  Биволъ, Евроком, Еврочикаго и други медии, както и свободните магистрати като Лозан Панов и следовател Бойко Атанасов“.

Георгиев обясни, че ако го арестуват, е създал организация това да бъде огласено.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари