Обичам те, Мариелка, ще се преборим с всичко!

3
Все по трудно обяснявам на децата защо се случва това
Все по трудно обяснявам на децата защо се случва това

100 ДНИ от трансплантацията! Обичам те, Мариелка, ще се преборим с всичко!

Все по трудно обяснявам на децата защо се случва това.

Днес вече е "полицейско разпореждане" за криминална регистрация. Имам три дни да се явя за снимка в профил и анфас и снемане на отпечатъци и ДНК, като криминален престъпник. Децата не могат да свикнат, макар че от години са свидетели на жалките и гнусни опити на дебелите да ме смачкат. Всъщност децата и близките плащат цената. Приемат призовки, знаят какво да правят, ако не се прибера, как да се грижат за майка си, как да проверяват врата за следи от влизане. Не веднъж се е случвало. Знаят как да живеят без мен, нищо че съм жив.

Няма как да стане. Не съм криминален престъпник, а свободен гражданин - боец и няма сила, която може да ме направи съучастник в репресиите на дебелите, като им съдействам в мракобесието. БОЕЦ разкрихме истината за отговорността на Щаба и правителството за взрива на заразата във Видин след като огласихме, че пробите на видинските медици за коронавирус са били отказани и унищожени. И затова прокуратурата ми повдигна обвинения. Всъщност това е само една от стотиците причини, заради които мафията на Буда, Пеевски и Гешев иска да унищожи мен и БОЕЦ. От разкритите от нас 16 милиарда източено ДДС, през сигналите и делата срещу Пеевски и Цацаров до сигнала на БОЕЦ към испанските власти срещу Борисов за пране на пари и къщата в Барселона и протестите ни срещу позорният избор на Гешев! И това е само малка част от дейността и битките ни срещу злото!

Наблюдавам и как през последните дни цяла тролска армия и свинските медии са се заели да плюят по нас заради отказа на БОЕЦ да се поддаде на мутренският сценарий за източване на гражданската енергия реализиран от копейкин и подобни. Нашата битка не е да заменим един мафиотски клан с друг, или един доказан лъжец и корумпиран тип с друг такъв. Нашата битка е да изринем мафията до основи, като това включва всички мафиотски образувания - ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП, Възраждане и тн. ченгеджисйки образувания. Помня, че и Сидеров преди организираше протести срещу Буда, само за да му лиже задника след това. Копейкин е новият още по-гнусен Сидеров. Масовото плюене по БОЕЦ стигна до там, че тези забравиха да викат срещу Борисов и забравиха за какво уж протестират, а срещу Гешев и прокуратурата няма и дума! Истината е, че този "протест" е замислен от организиторите Борисов и Пеевски с цел да се източни гражданската енергия, да се всее разделение сред гражданите и да се настроят едни срещу други, както и да се лее помия срещу истински неудобните. БОЕЦ бяхме една година на площадите срещу избора на Гешев и всички копейки се бяха изпокрили в дупките си, а днес изведнъж активирани от господарите им се представят за "борци срещу мафията". Борисов е готов да плаща за подобни протести всяка седмица, бетонирайки си властта и знае, че така се убива гражданската енергия. Не може партия, на която мафията плаща един милион лева от нашите пари да се бори срещу мафията. Утре и Пеевски, или Домусчиев, или Божков, или Цветан Василев, или Атака, или ДПС може да решат да организират протести "срещу мафията" и тях ли трябва да подкрепим? Жалко, че има хора, които се връзват на тези сценарии. Всеки има право да бъде лъган и манипулиран, както намери за добре.

Убеден съм, че само гражданите могат да се преборят с това зло. БОЕЦ вярваме, че имаме сили за това и за да бъде победата истинска първо трябва да опазим битката чиста. Да не допуснем да бъдем излъгани отново. А мераклии за месии бол.

За себе си съм спокоен, знам, че със съпругата ми победихме болестта, победихме системата-убиец. Победихме мафията, победихме злото, което се опитваше да ни убие и показахме, че гражданите сме по-силни от мафията и страха може да бъде преодолян. ПОБЕДИХМЕ! Сега свинете ги е страх от нас. Не просто ги е страх, а са в ужас от свободните и бойците! Готови са на всичко, за да ни унищожат и физически дори, но нямат нито смелостта, нито куража да го направят. Защото усещат края си. Изродите се давят в злобата, страховете и алчността си, но процеса е необратим. Свинете си заминават и БОЕЦ ще бъдем там, когато Борисов, Гешев, Пеевски и останалите мутрагени ги извеждат с белезници.

НЯМА да се явя. От миналата година имам подобно разпореждане и след пет опита до сега и съдебни определения, полицейски разпореждания, принудителни довеждания, десетки призовки и тн. не можаха да ме пречупят. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията и нищо не може да ни спре, или отклони от целта. Имаме чиста кауза и истината и гражданската солидарност са най-силните ни оръжия, Това е кошмара на мафията.

Битката продължава. Струва си всеки риск и всяко усилие. Без свобода губим човешкото в себе си, а за свободата ни няма кой друг се пребори освен ние самите!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари