Георги Георгиев е новият заместник-областен управител на Русе

5
Официално Георгиев ще встъпи в длъжност от утре
Официално Георгиев ще встъпи в длъжност от утре Снимка: Областна администрация - Русе

Официално Георгиев ще встъпи в длъжност от утре

Георги Георгиев е назначен за заместник областен управител на Русе със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков. Официално Георгиев ще встъпи в длъжност от утре, съобщиха от Областна администрация - Русе.

Георги Георгиев е роден през 1960 година в Русе. Възпитаник е на Русенския университет „Ангел Кънчев“, като е завършил инженерна специалност. Има защитена докторска степен. От 1994 до 2020 година е част от екипа на Териториална дирекция „Национална сигурност“ в Русе, като в периода 2015 – 2020-а е директор на институцията.

По-рано днес той бе посрещнат от областния управител Данаил Ковачев, който му пожела успешен мандат и реализирани идеи в полза на русенци. „Бъдете целеустремен и мъдър във всяка инициатива“, допълни още Ковачев.

Приемам новата длъжност изключително отговорно. Сигурен съм, че с областния управител и екипа на администрацията ще работим професионално и в пълно съответствие с очакванията на гражданите и правителствената политика“, отбеляза от своя страна Георгиев. „От първостепенно значение за мен е да бъдем в реална полза на обществото“, допълни още новият заместник областен управител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    19
    Христов
    Всеки търси отговорни хора за такива позиции и точно такива хора са верните !!
  • 18
    18
    русенка
    Милиционер - роднина. Милиционер - роднина. / "Опасен чар" - филм от соца/
  • 16
    17
    Русенец
    Може ли само милиционери и доносници да избирате???? На следващите избори и аз ще гласувам за Възраждане !!!
  • 30
    16
    Васил
    Милиционер до милиционера, майно льо!
  • 15
    15
    Камен Ф
    РПУ Областна управа - благодарете на ПП$ДБ, Г€РБ, дпс и Мвро! ЧЕНГЕТА ЩЕ МАНИПУЛИРАТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В ГРАДА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари