Георги Георгиев, БОЕЦ: От днес започвам да броя дните до ареста на Борисов за ТУРСКИ ПОТОК

5
Борисов плати с три милиарда наши пари една тръба, която обслужва само интересите на Путин за рекет върху Европа и заобикаляне на Украйна
Борисов плати с три милиарда наши пари една тръба, която обслужва само интересите на Путин за рекет върху Европа и заобикаляне на Украйна Снимка: Reuters

ТАКА! От днес започвам да броя дните до ареста на Борисов за ТУРСКИ ПОТОК.

Преди десет месеца БОЕЦ внесохме сигнал в ДАНС и предоставихме над 3400 документа получени след като осъдихме ДНСК. Плюс нашите разкрития и кадри от 22 граждански репортажа, акции и протести на БОЕЦ по трасето на тръбата.

Три години Борисов ни лъжеше и убеждаваше нас и Европа, че това НЕ Е транзитен газопровод, а "разширение на вътрешната газопреносна мрежа". Разобличихме лъжите му и доказахме точно обратното - че Борисов плати с три милиарда наши пари една тръба, която обслужва само интересите на Путин за рекет върху Европа и заобикаляне на Украйна.

И така.

След като е разширение на вътрешната газопреносна мрежа и тръбата си е наша, след като НЕ Е транзитен газопровод, и след като Путин ни спря газа, то следва незабавно да спрем ТУРСКИ ПОТОК, за да намалим разходите и да използваме старата съществуваща мрежа.

Днес ПП направиха добре представяне и го отбелязвам. Но на заявки и пресконференции сме се нагледали. Същото беше и за Гешев преди това, а после затишие и снишаване. След силните заявки трябва да следват и силни действия. БОЕЦ упражняваме натиск и няма да спрем. И има ефект.

1. Незабавно решение за военна помощ за Украйна.

2. БСП, путинофилите и "радевистите" вън от властта.

3. Незабавно огласяване на резултатите от действията на ДАНС по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК срещу Бойко Борисов.

4. Незабавно активиране на всички служби на подчинение на правителството - ДАНС, НАП, КПКОНПИ и т.н. по сигналите на БОЕЦ срещу Пеевски, Гешев, Цацаров и Борисов.

5. Незабавен избор на нов председател на КПКОНПИ и реална борба с корупцията, БОЕЦ вече издигнаха гражданската номинация на Бойко Атанасов.

6. Закон за Лустрацията, Съдебна Реформа, Електронно гласуване.

Като начало е това. И то бързо, твърдо и ефективно. Друг начин няма.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари