Георги Фиков: Просто си изпуснах колата от контрол, те ми написаха акт

0
Шофьорът е червеното Порше на жълтите павета отрича да е участвал в дрифтове
Шофьорът е червеното Порше на жълтите павета отрича да е участвал в дрифтове Видео: NOVA

Шофьорът е червеното Порше на жълтите павета отрича да е участвал в дрифтове

Полицията със спешни проверки след кадри на опасни маневри и дрифтове под прозорците на президента и премиера. Един от заснетите шофьори - Георги Фиков утре доброволно ще предаде книжката си.

Кадрите на дрифтовете на жълтите павета са качени в социалните мрежи преди няколко дни. На шофьорското място в колата е Георги Фиков. Пред нас той заяви, че колата му била поднесла и загубил контрол. В интернет има и други негови видеа, на които шофира по аналогичен начин.

Припомням ви, че същият Георги Фиков се заби в спряла кола на пътя между Царево и Ахтопол преди година. Истински късмет е причината да няма жертви и тежко пострадали след инцидента.

Това е видеото, което накара полицията да се задейства и да потърси отговорност от 21-годишния Георги Фиков. Той заяви, че осъзнава действията си, предаде NOVA.

Аз утре отивам да си връчвам книжката. Те ми писаха акт, просто си изпуснах колата от контрол, те си ми написаха акт. Понасям си последствията и утре отивам да си предам книжката”, каза Георги Фиков.

Луксозната му кола е предизвиквала интерес и преди. Тя е снимана на абсолютно същото място, в абсолютно същата ситуация въпреки твърденията на Георги.

Бащата на Георги Фиков, който също се казва Георги, не видя проблем.

Аз това не бих го нарекъл дрифт. Просто му и изпуснала колата, може би”, коментира Георги Фиков – баща.

През август 2022 година Георги Фиков изпуска един от острите завои между Царево и Ахтопол. Спортната му кола се забива в паркиран автомобил, който в този момент за щастие бил празен. Източници от разследването разкриха, че спортната кола по документи е била на бабата на Георги Фиков.

А въпреки промените в Наказателния кодекс не всички казуси на пътя са изчистени, смятат юристите.

В закона, така, както сега е приет, такова поведение не е санкционирано с отнемане на превозното средство”, обясни адвокат Людмил Рангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Русенец
    А аз просто да се пряня в майка ти а гошко?!????
  • 10
    2
    Моа ли да питам
    Изпуснат от контрол патрон решава проблените ни с Фиков-син,Фиков-баща и всички маймунопитеци от тяхното ниво.
  • 24
    1
    Възмутен
    Реалността е, че Фиков е изпуснат от контрол.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари