Газова бутилка се взриви в Пловдив

0

От взривната вълна е паднала дограмата на терасата на апартамент

Взрив в апартамент стресна минувачи в пловдивския квартал „Христо Смирненски“, съобщиха от ОДМВР - Пловдив.

По първоначални данни на спешния телефон 112 е подаден сигнал за взрив на газова бутилка в апартамент на ул. „Орфей“ минути след 13:00 ч.

Към адреса са изпратени два екипа на Първа РСПБЗН и Второ РУ. При пристигане на мястото на произшествието е установено, че вследствие на техническа неизправност на газов котлон е обгазено кухненско помещение, поради което се е стигнало до взрива.

От взривната вълна е паднала дограмата на терасата. Собственикът на апартамента се е намирал в съседно помещение и не е пострадал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари