Галаконцерт-спектакъл “Марс и Венера”

0
Русенци и гостите на града ще имат възможност да се впуснат в едно забележително музикално приключение!
Русенци и гостите на града ще имат възможност да се впуснат в едно забележително музикално приключение!

Държавна опера - Русе представя Галаконцерт-спектакъла "МАРС И ВЕНЕРА" - Тенори VS. Сопрани

На 26-ти септември, вторник, от 19:00 часа, в голямата зала на Доходното здание русенци и гостите на града ще имат възможност да се впуснат в едно забележително музикално приключение!

Трима смели и чаровни тенори ще се изправят срещу три темпераментни и дръзки сопрана в невероятен Галаконцерт-спектакъл!

Даниела Караиванова, Глория Пенчева и Нели Петкова, привърженички на Венера, ще се съревновават с Борис Луков, Михаил Михайлов и Петър Костов, подвластни на Марс!

Посредник във вечния спор между мъжкото и женското начало ще бъде талантливата и безкомпромисна Маестра Вилиана Вълчева, а свидетел, разбира се - публиката!

За магията в тази красива музикална надпревара ще допринесат неувяхващи и любими творби от световната музикална съкровищница, изпълнени под съпровода на блестящият оркестър на Държавна опера - Русе.

В програмата ще бъдат представени изключително мелодични и познати на всички италиански канцонети, песни от репертоара на Андреа Бочели, арии и ансамбли от композитори като Бърнстейн, Уебър, Леонкавало, Делиб, Пучини и други.

Може би се питате защо Марс и Венера?

Известно е, че мъжете и жените показват любовта и се нуждаят от нея по различен начин…Жените искат да бъдат чути и разбрани, докато мъжете желаят да бъдат похвалени и признати!

Жените се чувстват добре, като говорят за своите емоции и проблеми, за да се изразят и излекуват. Мъжете, от своя страна, търсят решения и искат да са полезни, когато помагат.

За да създадем хармонични и здрави връзки между мъжете и жените, трябва да приемем различията, да научим да говорим на "езика" на другия и да разберем потребностите и желанията на противоположния пол!

Това различно и впечатляващо музикално събитие от културния живот на Русе без съмнение ще остави трайни следи в сърцата на публиката!

Билети могат да бъдат закупени както на касата на Опера, така и онлайн чрез уебсайта www.ruseopera.com.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари