Г-н Кмете, защо се криете, нали това е вашата гордост?

3
Община Русе не иска да отговаря за проблемите с кръговото
Община Русе не иска да отговаря за проблемите с кръговото Видео: Кис 13

След като многократно сме ви показвали проблемите със състоянието на кръговото в Русе, потърсихме и становището на Общината по въпроса.

Все още обаче, не сме получили отговор кога ще бъдат трайно отстранени дефектите по съоръжението. На 2 май изпратихме запитване до Общнска администрация, чрез имейл по реда установен от Общината, за осигуряване на компетентен служител, който да даде информация за това кога ще се вземат мерки за отстраняване на дефектите, почти година и половина след откриването на обекта.

От "Връзки с обществеността" ни отговориха, че запитването е насочено към заместник-кмета Димитър Наков. Помолиха ни да го потърсим от 8 май, тъй като отсъствал. Въпреки че не сме длъжни, направихме опит да се свържем с него, но без успех.

След това зачакахме, той да върне обаждането или да отговори на имейла. Вече трета седмица, това не се случва. Продължаваме да чакаме отговор кога фирмата-изпълнител на обекта ще отстрани трайно дефектите. 

Припомняме, че по договор има петгодишен гаранционен период, през който фирмата-изпълнител е длъжна да извършва ремонт за своя сметка.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари