Фондация "За нашето бъдеще" стартира Мартенска кампания 2024

0
Тя е в подкрепа на деца с увреждания на брахиалния плексус (т.нар. „акушерска пареза“)
Тя е в подкрепа на деца с увреждания на брахиалния плексус (т.нар. „акушерска пареза“) Снимка: Фондация "За нашето бъдеще"

Тя е в подкрепа на деца с увреждания на брахиалния плексус (т.нар. „акушерска пареза“)

Фондация "За нашето бъдеще" обявява старта на Мартенската кампания за 2024 година. Това е втората мартенска кампания на организацията. Тя е в подкрепа на деца с увреждания на брахиалния плексус (т.нар. „акушерска пареза“)

Тази инициатива е насочена към подпомагане на деца с акушерска пареза и техните семейства, като събира средства чрез разпространение и продажба на мартеници, сувенири и картички, информираха от фондацията.

Цели на кампанията:

В зависимост от събраните средства, Фондацията ще осигури средства за следните дейности през 2024 г.:

1.Лечение и рехабилитация: Фондацията ще осигури финансови средства на деца с акушерска пареза за провеждане на допълнителни терапевтични дейности

2.Организиране на лагер: Планира се организиране на специален лагер, предоставящ възможности за рехабилитация, забавление и развитие за децата с акушерска пареза.

3.Организиране на социални и образователни инициативи за деца със специални потребности

Предизвикателства и амбиции:

Въпреки значителния успех през 2023 г., с резултатите от първата Мартенска кампания (когато организацията събра над 6000 лв.), предизвикателствата за тази година са огромни.

С ръста на цените на медицинските и терапевтичните процедури, необходимостта от финансова подкрепа е по-голяма от всякога.

Затова финансовата цел за Мартенска кампания 2024 г. е амбициозна - удвояване или дори утроение на събраните средства от миналата година.

Как да подкрепите кампанията на Фондация „За нашето бъдеще“?

Подкрепата за кампанията на Фондация "За нашето бъдеще" може да бъде изразена чрез различни начини:

  • Изработване на мартеници: Свържете се с Фондацията и заявете материали за изработка на мартеници, които можете да разпространите.
  • Дарителство: Подкрепете кампанията чрез парично дарение по банков път, PayPal или ePay.
  • Сувенири и картички: Изпратете свои готови сувенири и картички за Осми март или Първа пролет.
  • Разпространение: Ако разполагате с обект или организирате събитие, предоставете място за разпространение на продуктите от кампанията.
  • Участие в благотворителен мартенски конкурс: През кампанията ще се проведе благотворителен конкурс с награди, който ще вдъхнови и мотивира участниците.

Всички, които се включат в кампанията, ще получат електронен документ за участие или сертификат за дарение.

Всеки жест на подкрепа, било то малък или голям, има огромно значение и принос към общата цел за по-добро бъдеще на децата със специални нужди.

Когато множество индивидуални усилия се обединят, те образуват сила, която може да промени живота на тези деца и техните семейства.

За повече информация, свържете се с нас на [email protected] или постете нашия уебсайт: www.znb.bg

Бъдете част от по-доброто бъдеще за тези деца! Със съвместни усилия, ние можем да направим чудеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари