Физически сблъсъци в парламента

1
"Възраждане" окупираха трибуната в НС, депутатите решиха да се изказват от място
"Възраждане" окупираха трибуната в НС, депутатите решиха да се изказват от място Видео: NOVA

"Възраждане" окупираха трибуната в НС, депутатите решиха да се изказват от място

С регистрирани 121 депутати в пленарната зала беше открито извънредното заседание на парламента, предава БТА. Още преди началото му депутатите от „Възраждане“ отново бяха пред парламентарната трибуна.

Пред журналисти в Народното събрание Цвета Рангелова обяви, че продължават с блокирането на трибуната на парламента до възстановяването на нормалната му работа. Това пречи на колегите им от останалите парламентарни групи да се изказват от трибуната. В тази връзка председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова предложи народните представители да се изказват от място, залата гласува "за". Така от място Теменужка Петкова поиска, а мнозинството прие да започне с обсъждане на таксата за транзит на руски газ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    3
    хаха
    Излагацията е за тия, които са пратили Копейката и компания в парламента. Трябва да си завършен идиот за да мислиш, че гласувайки за един нереализиран непрокопсаник ще си подобриш положението :) Костя през целия си живот е бил партиен активист и ибрикчия на бялата златка и шкембе воевода. През целия си живот този некадърник е успял да се уреди само на една единствена непартийна работа и то с доказана от съдът ИЗМАМА! Уволнен позорно от директорския пост на историческия музей в Добрич, след като установяват, че няма изисквания петгодишен стаж в областта на културата. От цялата работа рушлямистанците тук просто му дадоха възможност да си построи къща на брега на морето с народни пари, да си купи луксозна западна кола, да натрупа спестявания (в ЕВРО :D). Още по-смешното е, че идиотите продължават да гласуват за него след като: - обеща да дари партийната субсидия, а вместо това с нея си купи имот - през цялото време на пандемията плюха по ваксините, а се оказа, че цялата му партия са ваксинирани с/у ковид - плюе против ГЕРБ и ДПС, но гласува по команда заедно с тях Иначе сглобки ала бала, ама като гледам резултатите на гласуванията излиза, че вГъзраждане гласуват повече с ГЕРБ-ДПС отколкото го правят ПП-ДБ.
  • 10
    2
    вгъZZраждани
    Златан циганина-СРАМ за Русе и новите делиормански "русенци", които си го избраха!
  • 17
    1
    Пет,р
    Свине
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари