Финансист от Лондон "спаси" кръста в Русе

7

Стотици русенци присъстваха на Великия Богоявленски водосвет на брега на река Дунав

Двайсет и три годишният Александър Георгиев извади кръста от водите на река Дунав на Богоявление в Русе. Кръстът беше хвърлен в реката от Русенския митрополит Наум, съобщава БТА.

Общо 12 души се включиха в ритуала. Те бяха на възраст между 19 и 36 години. Температурата на водата бе около осем градуса. Александър Георгиев скача за кръста за първи път.

"Финансист съм. Завърших образованието си в Лондон и реших да се завърна в България. Много млади хора могат да направят същия избор. Не съм скачал досега за кръста. Подготвяхме се около две седмици за днешния ден. Тренирал съм плуване 10 години. Пожелавам много здраве и успехи на всички", каза Георгиев.

Той получи халат и 200 лева от кмета на Русе Пенчо Милков, а Русенският митрополит Наум го дари със сребърно кръстче. Областният управител на Русе Данаил Ковачев му подари икона.

Стотици русенци присъстваха на Великия Богоявленски водосвет на брега на река Дунав в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    18
    мата хари
    Много русенци искаха Пенчо Милков да скочи в реката за богоявленския кръст и да не излезе.
  • -2
    17
    Диян Лудия
    Бе я го напънете малко този Бенчо Бибилков стига са му рязани арабски буби е ял неса малко и български кожести наденици да плюска.Давайте момчета задоволете го тоя боклук.Плати им ве Кметче за удоволствието което ще ти доставят.Няма да съжаляваш.
  • -1
    16
    магистралка от Русе-Нисово
    Па он му прайми фалацио всяка уечер, кът съ прибира на село. Плаща кът арабин. Не го знам жена му ква е ама е мноо проста.
  • 2
    15
    Кристиян Манев
    ХАХАХАХА Пенчо много си смешен ве моето момче Хахахахахахахаха до тези момчета скочили за кръста Ти нямаш никаква мъжественост ве Караш ме да се накензам от смях.Едно че си Грозен и лилипут ама и телосложение ти е като на жена.И гласът ти е тънък и писклив.Абе тебе да не те е правил някой Гей?Признай си без бой!Аз отивам да акам не мога повече.Извинете ме.Хахахахахахахахафа Хахахахаха Хахахаха Хахахаха
  • -6
    14
    Дидка Красавицата
    Направи едно фелацио ве Кметче а не да му държиш ХАВЛИЯТА.ДА ти напълни устата с крем.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари