Фиминизъм: Осъдиха жена за сексуален тормоз на водопроводчик

2
На съдебния процес се изяснило, че мадам имала сериозни проблеми с алкохола
На съдебния процес се изяснило, че мадам имала сериозни проблеми с алкохола

Френската Темида осъди 50-годишна жена за сексуална агресия спрямо водопроводчици. Провинението на нимфоманката, която също често посягала към чашката, било извършено миналия октомври.

Жителката на град Арас, чието име не се разгласява от етични съображения, след силно почерпване решила да види дали сексът с водопроводчици е наистина толкова як, както го показва в порнофилмите. За по-сигурно тя извикала двама водопроводчици – при поръчката обявила, че у дома й потекли няколко радиатора и само един човек няма да се справи.

След като пуснала у дома си водопроводчиците, мадам теглила ключа на жилището и директно им наредила да заповядат при нея в спалнята за "амур де труа", щом поправят радиаторите.

Само че на двамата мъже не им било до секс. Започнала разправия между тримата, в един дори момент сексуалната мераклийка дори зашлевила шамар на по-неотстъпчивия водопроводчик.

Похотливката така и не се уредила със секс – мъжете използвали създал се момент и избягали през прозореца, оставайки в жилището на клиентката целия си инструментариум. А след това алармирали полицията за опита да бъдат изнасилени.

На съдебния процес се изяснило, че мадам имала сериозни проблеми с алкохола, в миналото дори е извършила опит да нападне полицай. В крайна сметка Темида я осъди условно на 12 месеца затвор, а също я изпрати на лечение от алкохолизъм. Подсъдимата се съгласи също да плати по 1200 евро на водопроводчиците като морално обезщетение. Тя им се извини и обясни агресивното си поведение с алкохола. 

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари