Филип Буков с признания за наркотиците и алкохола

4
Актьорът разказа за бохемския начин на живот, който е водил, след като спира да се занимава със спорт
Актьорът разказа за бохемския начин на живот, който е водил, след като спира да се занимава със спорт Видео: NOVA

Актьорът разказа за бохемския начин на живот, който е водил, след като спира да се занимава със спорт

Актьорът Филип Буков с признания, които никога не сте очаквали. Наркотици, алкохол и спорт. Загуба, предателство и любов. И спомен за Стефан Данаилов. Преди три години на днешния ден България загуби един от най-емблематичните актьори в своята история. Мастърът беше учител на Филип в театралната академия.

Легендата е, че в нашата фамилия нищо не се случва лесно”, споделя Буков. “Спортът ми помага да износя на раменете си и славата, и самотата, това да стоя здраво стъпил на земята. Благодарение на спорта аз намирам отговор в трудните моменти”, казва актьорът, предава NOVA.

Буков разказа за бохемския начин на живот, който е водил, след като спира да се занимава със спорт. Тогава посяга към алкохола и наркотиците. “Занимавах се с бокс. Този спорт често предполага едно влияние от един определен контингент хора, където животът е лесен, където парите се изкарват за час-два, където наркотиците не се заплащат”, разказва Буков.

“Работих като момче за всичко. В един момент обаче цялата тази приказка приключи. Тогава бях в най-трудния момент в живота си”, споделя още актьорът.

Решава да стане актьор. Иска да се занимава с театър. “Не са ме вълнували толкова популярността, славата. Винаги съм харесвал повече драмата. Искам да сляза от сцената емоционално опустошен”, казва Буков. “За съжаление обаче това не ми се случва. Но аз разбирам, че може би е етап от живота”, допълни той и признава, че в момента се намира в “творчески застой”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари