Фенове избраха Дара за Евровизия 2018

8
Михаела Филева и Гери-Никол са в челната тройка на артистите, които трябва да ни представляват в Португалия
Михаела Филева и Гери-Никол са в челната тройка на артистите, които трябва да ни представляват в Португалия

Дарина Йотова-Дара е най-адекватния представител на България на „Евровизия '2018“ - това показва традиционната анкета на независимия сайт eurovision-bulgaria.com, в която своя вот са дали над 100 000 души.

Подгласнички на изпълнителката на „Недей“ са Михаела Филева и яката дупара на бг попа Гери-Никол.

Любопитен е фактът, че старлетката, вкарала в речника на тийнейджърите лирични отклонения като „дзън-дзън“, миналата година беше фаворит на феновете. Тогава екстеншъните й се вееха сред доста по-разнообразна и авторитетна конкуренция в лицето на артисти като Графа и група Jeremy?, докато в настоящата анкета попадат само герои от риалити формати като Тита, Радко Петков, Маги Джанаварова, Християна Лоизу. Единствените имена извън поточната линия на X Factor и „Гласът на България“ са Преслава и Павел и Венци Венц, които екипа на сайта сблъсква на произволен принцип в дуел на първия кръг от гласуването. Фолк дивата отпадна от надпреварата с разлика от над 10 000 гласа в ползва на момчетата, които скитат из чартовете „Само по татуси“.

Определянето на челната тройка се случи в рамките на четири кръга във Фейсбук, Инстаграм и на eurovision-bulgaria.com. „Анкетата не е обвързана по никакъв начин с БНТ или официалната селекция, която ще определи българският представител през 2018! Това е единствено допитване до мнението на феновете на конкурса.“, подчертават от сайта. От „Сан Стефано“ 29 приемаха концепции за участие до 29 декември, като сред изискванията към кандидатите бе да са лансирали публично поне 3 музикални проекта за последните 2 години и да имат регистриран в ПРОФОН репертоар като продуценти. Кой ще представи достойно страната ни след историческото второ място, което Кристиан Костов завоюва в Киев с Beautiful Mess, ще стане ясно в началото на март. „Евровизия'2018“ ще се проведе между 8 и 12 май в Лисабон.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари