Фейсбук почерня след трагедията с Десислава

0
Приятели на Десислава заляха фейсбук със скръбни постове
Приятели на Десислава заляха фейсбук със скръбни постове

Приятели на удушената от гаджето си 17-годишна Десислава заляха фейсбук със скръбни постове след трагедията.

Тя е член на благотворителната организация "С вяра в доброто". Играела и в младежкия театър "Алтернтива" в Горна Оряховица и заедно подготвяли благотворителен концерт утре в Търново. На събитието ще се събират пари за лечението на малкия Ради, който страда от мускулна дистрофия, пише Всеки ден.

Момичето било едно дете в семейство на работници. Учело в професионалната гимназия "Атанас Буров" в Горна Оряховица, специалност Оперативно счетоводство. "В понеделник и вторник тя е била в болнични. Добра ученичка е, но често отстъстваше заради заболяване на гръбначния стълб, заради което беше освободена от физическо, правеше и бъбречни кризи. Скромно дете, контактно", разказа шокирана класната на Десислава Кевка Кондева.

Десислава не била споделяла за проблеми с гаджето си. В профила й във фейсбук обаче е отбелязано, че е необвързана. Близки до двойката разказаха, че двамата не се били срещали известно време заради болезнената ревност на Венцислав. Заради проблема той дори търсил помощ от психолог. Съучениците й са потресени от жестокото убийство. Родителите им са поискали в класа да влезе психолог, за да помогне на децата да се справят с трагедията.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари