Фалшив тест за дрога: Жена чака 10 месеца, за да си вземе книжката

3
Положителният наркотест ѝ коствал 24-часов арест и невъзможност да работи
Положителният наркотест ѝ коствал 24-часов арест и невъзможност да работи

Положителният наркотест ѝ коствал 24-часов арест и невъзможност да работи

Близо година млада жена е била лишена от шофьорска книжка заради положителна проба за амфетамин. Тя твърди, че при проверката на пътна полиция е била спокойна, защото не взима наркотици. Положителният наркотест обаче ѝ коствал 24-часов арест и невъзможност да работи. След 10 месеца резултатите от кръвната проба показали, че е чиста.

„На 13 ноември бях спряна за проверка на пътя. Взеха ми документите и искаха да ми направят тест за наркотици. След положителния резултат исках да направя втори тест на място, но ми казаха, че се прави само по един. Пожелах кръвен. Закараха ме в болницата в Разград. Там дадох проби и ме задържаха за 24 часа. След това си направих изследвания и в лаборатирия, излязоха отрицателни, но не ги приеха”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA Българослава Николова, която вече е получила книжката си обратно. Според нея трябва да я обезщетят заради грешката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Хайде, хайде
    Какво означава "Според нея трябва да я обезщетят заради грешкта" ? Силно учуден съм, че тълпа адвокати не чакат пред вратата и за да я представляват безплатно /те после ще си вземат хонорара от осъдената страна/. А делото е по просто и от гъбено семе. По скоро битката ще е за размера на обещетението. За 10 месеца, едни 100 000 лева са си съвсем разумна и приемлива сума.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари