Факелно шествие в памет на Апостола организира ВМРО - Русе

0
Факелното шествие тръгва от Паметника на Свободата вечерта на 18 февруари
Факелното шествие тръгва от Паметника на Свободата вечерта на 18 февруари

Факелното шествие тръгва от Паметника на Свободата вечерта на 18 февруари

За 26-а поредна година ВМРО - Русе ще почете годишнината от гибелта на Васил Левски с факелно шествие. Под наслова "150 години безсмъртие" вечерта на 18 февруари, събота, членове и симпатизанти на Организацията ще проведат традиционната си проява, последвана от панихида в памет на Апостола пред неговия паметник в Парка на възрожденците и поднасяне на венец и цветя на признателност.

Факелното шествие е със сборен пункт пред Паметника на Свободата в съботната вечер от 18 часа и ще следва маршрут от централния градски площад "Свобода" по ул. "Петко Д. Петков" в посока Пантеона на възрожденците до крайната си точка - Паметника на Васил Левски.

Поканени са съмишленици и граждани да се присъединят към събитието. Присъстващите на паметната церемония ще получат портрет на Апостола, подготвен от Фондация "ВМРО".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Трой
    Няма как да се получи това на войводата шкембе ,че да покаже патриотизъм и да си върне отново в политиката. Когато беше в кражбите партия с герб и дпс то. Патриоти в бг няма и няма и да има. Това че се напиваш и зе увиваш с знамето и газиш студяната вода и викаш дй живее б лгария . Това пе е патриотизъм а си е чиста балканска простотия за патриот уж. Коплексии са това
  • -3
    2
    мевереУ
    да земат иначе малкия си но не толкова лош електорат и те самите да се разберат с Доктор Костадинов ,щот идват трудни време, в които може да имаме шанс да родим силни мъже и на свой ред хубаивте времена ,пък после да му мислят следващите поред снопа с пръчки !
  • 8
    1
    Sанчо
    МВРО подлогите на ОПГ ГРОБ=ДПС могат да направят само някое фЕкално шествие с кафявите си възгледи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари