Евгени отправя официално предложение за брак във финала на „Ергенът“

0

Изключително емоционални обещават да бъдат финалните епизоди на романтичното приключение „Ергенът“

След драматичните събития, които разтърсиха имението на любовта през последните седмици, световноизвестният виртуоз Евгени Генчев е изправен пред най-трудното си решение до този момент – да избере своя спътница в живота измежду Елена, Валерия и Микаела. Трите стигнаха до финалната права по пътя към сърцето на музиканта, а коя от тях ще получи официално предложение за брак и какъв ще бъде отговорът ѝ, предстои да разберем.

„От 25 жени, с които имах възможност да се запозная в това приключение тук, с Елена, Микаела и Валерия успяхме да постигнем най-голяма близост и да създадем най-силна връзка. И трите са изключително различни, но същевременно притежават много ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми не е труден, а направо невъзможен. Бурята от емоции, която и трите предизвикват у мен, заглушава и разум, и ум… дори сърцето“, споделя Евгени на прага на съдбоносния си избор.

Пианистът е подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет. Пред майка си и най-добрата си приятелка Елена ще признае, че е влюбена както никога досега, а Микаела няма да сдържи емоциите си от сантименталния жест, който доведеният ѝ баща ще направи специално за Евгени. Валерия пък ще бъде посъветвана от майка си да остави на по-заден план каузата си, ако иска наистина да задълбочи отношенията си с пианиста.

Евгени ще отведе и трите претендентки на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Средиземноморието, а в края на вечерта зрителите ще станат свидетели на последната за сезона Церемония на розата, белязана от тъга и разочарование, след като музикантът обявява решението си с коя от тях да се раздели на крачка от големия финал.

В имението на любовта ще пристигнат родителите на Евгени, които ще се запознаят с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в надпреварата за сърцето на техния син.

Харизматичният „ерген“ ще има възможност да се уедини насаме с тях в имението си, вратите на което предстои да отвори за пръв път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Ани
    Очаквам с Нетърпение Финала! Ще се Радвам,ако Евгени избере Елена,защото според мен-Тя е Най-подходяща за него. Валерия е Нарцистична веганка с елементарна обща култура,разчитаща единствено на външността сй.
  • 1
    1
    Русенец
    Да те чукам педераст недоебан!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари