EVA от "Ергенът" и родителите ѝ участват в „Смени жената“

4
Кои са Галя и Теди
Кои са Галя и Теди Снимка: bTV Media Group

Кои са Галя и Теди

Тази вечер bTV ще излъчи нов епизод на „Смени жената“, в който участва семейството на певицата Ева Георгиева - EVA, позната на всички от романтичното риалити "Ергенът".

Ето кои са нейните родители – Галя и Теди.

Теди е мениджър и продуцент на дъщеря си, а Галя е управител на семейната музикална фирма, както и личният маникюрист и гримьор на Ева.

Купонджии сме. Музиката и забавленията са нашият живот“ – споделят двамата съпрузи пред камерата на „Смени жената“, предава LADYZONE.

В епизода ще видим и тяхното куче, мопса Франк Синатра Георгиев, за когото Теди казва „Това е моят син“.

Той е най-готиният баща на света. Уникален мъж! Такъв трябва да си намеря, но по-млад“ – признава EVA.

Припомняме, че след участието си в "Ергенът" певицата отново се събра със своя дългогодишен приятел Алекс Кипров. В края на май и началото на юни двамата отпразнуваха рождения ден на EVA в Италия. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари