Цвети влиза в елитен медицински център за рехабилитация

1

Цвети Стоянова бе забелязана на влизане в елитен медицински център за рехабилитация.

Мястото често се посещава от контузени спортисти, които се лекуват там след получени травми, пише България Днес.

Именно на родни специалисти се е доверила и пострадалата 22-годишна Цвети, а не, както се говореше усилено напоследък - на германски лекари.

В столичен частен кабинет заедно със своя приятел - вратаря на "Локо" (София) Сашо Любенов, цветето на родната гимнастика ежедневно се подлага на медицински грижи до постигане на пълното си възстановяване.

Без сценичен грим и изящно трико, които са характерни за художествената гимнастика, тя буквално изглежда като детенце.

Цвети бе облечена с тесен клин, маратонки и топла грейка. Над челото си бе поставила козирка, която най-вероятно да прикрива чертите от лицето й, за да не бъде разпознавана.

Близки до гимнастичката издават, че тя няма никакво намерение да ангажира повече обществото със себе си, нито търси медийно внимание.

Още се двоумяла и дали да присъства на бенефиса на ансамбъла по художествена гимнастика, който ще се проведе другата седмица в зала „Арена Армеец“.

Здрава и видимо свежа, леко напълняла в лице, но все още с метална шина на единия крак, Стоянова не се отдели и за миг от гаджето си Сашо.

Както неведнъж е споделял нейният татко Йордан Стоянов, Александър е неотлъчно до нея и преди, и след инцидента от 14 юни.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари