Ето кои ще са участниците в новия сезон на "Като две капки вода"

0

Сезон 4 на шоуто стартира на 29 февруари.

'Като две капки вода' e българска версия на шоуто 'Tu cara me suena', припомня e-lina.eu.

Продуцент на предаването е 'Global Vison'. Наградата за победителя в телевизионния шоу формат е чисто нов лек автомобил и ... 'слава'.

Фолк певицата 'Преслава' ще грабне рекорден хонорар.

'Преслава' влиза в новия сезон на 'Като две капки вода' 4, който ще започне тази пролет, разкриват източници от кухнята на предаването.

Факт е, че чаровната изпълнителка е зарибена от славата, а това е поредната възможност да се изявява нон-стоп в национален ефир.

Певицата е приела с възторг поканата. 'Преслава' била изключително щастлива, че ще може да се изявява именно в това предаване, тъй като з а всички е ясно, че тя има изключителен талант в пеенето, а от 'ВИП Брадър' 7 разбрахме, че има заложби и в театралното изкуство.

Запознати източници казват, че хонорарът на дивата е изключително задоволителен, но към момента не разкриват каква ще е стойността.

Формат, участници и специални гости в 'Като две капки вода'

В шоуто участват 8 известни личности (актьори, певци, ТВ водещи), които имитират световни и родни изпълнители от музикалната сцена.

За имитацията участниците трябва да се държат като тях чрез визия, поведение, глас и да гонят прилика с оригинала 'като две капки вода'.

След изпълненията на участниците има и специален гост (известна личност), която влиза в ролята на изпълнител. Зрителите се опитват да отгатнат кой е в образа на изпълнителя, след изпълнението му

Участниците - нови, а водещите - стари(те) ... 'Зуека' и Рачков

Венета Райкова - водещата на 'Дневниците' по TV7, ще влезе в новия сезон 4, на популярното риалити шоу 'Като две капки вода' 2016 год.

Зрителите ще видят участниците в новия сезон в специалния епизод на 29 февруари, от 21:00 часа. 'Дотогава ще се опитаме да ги запазим в тайна' - коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

И фенките на Калин Врачански и Орлин Павлов може да са доволни. След кратка телевизионна пауза двамата разбивачи на женски сърца отново ще грейнат на малкия екран. Те влизат в шоуто за двойници.

В четвъртия сезон на 'Капките', интерес към участие в предаването досега са изразявали младата актриса Евелин Костова, която участва в 'Столичани в повече' и утвърденият й колега и мим 'Ники' Сотиров.

В състава на новото жури, професионалното трио ще има и нов съдия с критичен поглед към всеки детайл на звездните преобразявания.

Източник: e-lina.eu
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари