Есе за българина стана хит в социалните мрежи

6
Изпълнението на Захари Бахаров грабна потребителите на мрежата
Изпълнението на Захари Бахаров грабна потребителите на мрежата Видео: Facebook / Ivan Landzhev

Изпълнението на Захари Бахаров грабна потребителите на мрежата

Ироничното есе "Българско селфи" на актуална и злободневна обществено-политическа тематика се завъртя в мрежата. Авторът е Иван Ланджев, а изпълнението на Захари Бахаров за отрицателно време стана хит. Есето е част от новата книга на Ланджев "За неизбежната случайност". Премиерата ще бъде на 6-ти ноември в София, обяви авторът във Фейсбук.

"Американците искат да ме поробят веднъж завинаги, руснаците искат да ме освобождават постоянно. Еврогейовете искат да ми сменят пола и да ми вземат детето, аз искам детето да учи на Запад", започва текстът.

"Турците искат да си ме върнат, гърците искат да не се връщам другото лято. Искам да изляза от нас и от Европейския съюз, но македонците да не влязат. Англичаните не искат да ходя при тях, но те идват при мен, защото тук няма тук толкова мерки. България ми е на сърцето, Левски и Ботев са ми на прасеца...."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    4
    Свиреп
    От кога циганина Бахаров стана българин? Че и да ни коментира!!! Араби, арменци, евреи , налазиха ни!
  • 2
    3
    Лилит
    Уникално! Браво!
  • 7
    2
    dgd
    Арабски мелез се гаври с българина. Нищо ново. След "Под игото" на шльокавица и оскверняването от Рут Колева на костите на загиналите в априлското въстание вече нищо не може да ме учуди.
  • 14
    1
    Браво,
    Това есе отразява абсурда на нашата българска действителност.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари