ЕС представя седми пакет санкции срещу Русия

3
Новите мерки включват забрана за купуване на руско злато
Новите мерки включват забрана за купуване на руско злато Снимка: iStock / Getty Images

Новите мерки включват забрана за купуване на руско злато

Европейската комисия е на път да одобри седми пакет санкции срещу Русия, който ще включва забрана за купуване на руско злато, съобщиха за Ройтерс два източника, пожелали анонимност.

Новите мерки, окачествени като "пакет за поддръжка и настройка" или "пакет шест и половина" обаче ще коригират някои съществуващи ограничителни мерки, за да се улесни износът на храни и зърно от Русия.

Проектът, който трябва да бъде одобрен от правителствата на страните членки, за да влезе в сила, предвижда забрана за вноса на руско злато в ЕС, включително и през трети страни. Брюксел опитва също така да затегне режима за внос на стоки, които могат да бъдат ползвани за военни цели, вкючително химикали и машини.

В забранителния списък ще бъдат добавени и нови лица и компании, свързани с Кремъл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    18
    \''\
    До 17: про100$$ к!р0, сащнически шпионино, ти ли си?! Пак ли?! сащниците са злото на тази планета! сащ е враг на човечеството! сащ е единствената държава на планетата, хвърлила не една, а две атомни бомби над друга държава! сащ е агресор!
  • 0
    17
    До 16
    Бързо сменяй хапчетата, че вече тотално изкрейзваш с разни халюцинации. По същата логика мога да кажа, че именно Русия е създала вируса да избие китайците. Ама явно напити ватниците са го изпуснали. Нали така пушейки цигара потопиха и крайцера Москва.
  • 1
    16
    сащ са уроди
    Този пропагандиран "евроатлантизъм" е пагубен за планетата, пагубен е за човечеството! Този пропагандиран "евроатлантизъм" е насочен срещу народите, целта е да се заменят семейните християнски ценности чрез пропаганда с хомосексуалните лгбт извращения! лгбт извращението е болестно състояние, широко пропагандирано като нещо възвишено, но е обратното на това! Уродът сащ и лицемерна англия от много години искат да разбият Русия като държавата с най-голяма площ на планетата и като държавата с най-голямото християнско население на планетата! Затова ковид-19 беше създаден от урода сащ срещу народа на Русия, за да видят как ще действа срещу тях, а в последствие усъвършенстваха плана си, като пуснаха този изкуствено създаден вирус срещу цялото човечество с цел забогатяване на сащническите корпорации, гей билтс и други сащнически уроди на планетата, разбирасе, че и откачалката с0р0с! Уродът сащ чрез пропагандата за "евроатлантизъм" изнудват държавите да са в коалиция с тях срещу Русия, защото дотам го докараха доброволно, че икономиките на държавите да зависят изцяло от помощи от евро съюза... А не си подкрепил санкции срещу Русия - край с помощите от ЕС! Погледнато далечно стратегически - сащ и англия са злото на тази планета, тласкащи светът да е във война, но извън техните територии, а чрез войните ще постигнат тяхната откачена цел - тотална редукция на населението на планетата - казано беше преди десетки години, че трябва да е 500 000 000 души!
  • 0
    15
    до 11
    https://t.me/orda_mordora/12654
  • 0
    14
    до 11
    Ето ти две речи на твоя идол - водач, и вдъхновител. Разликата между тях е около 2 седмици. Ти на тоя робот ли се кланяш, бе дебил?:))) Чупка ! Аман от малоумници в сайта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари