Енергията на 2018 година

0
Магическото число 11 ще промени живота ни!
Магическото число 11 ще промени живота ни!

Да, 2018 година може да бъде точно такава, каквато си я пожелаете!

В нумерологията, числото 2018 се свежда до царствената и алхимична комбинация на двете единици – числото 11, което тълкуваме в неговата двуцифрена цялост и според подобаващата му ексклузивност.

Защото числото 11 е магическо число, което съдържа в себе си целият бляскав спектрум и двойнственост на битието. Две единици, две начала, два лидера, две божествени породи, тръгнали в една посока, станали Едно.

Числото 11 съдържа в себе си мощната енергия на две единици, всяка от които сама по себе си символизира силата и индивидуализма на егото. Заедно те говорят за потенциална възможност, за начален тласък и лидерство с удвоена мощ.

Числото 11 е символ на просветлението. То е самата искрица на началото.

Символично, числото 11 се представя в нумерологията чрез две паралелни линии, както и чрез всички видове двойни символи, противоположности и двойнствености.

През 2018 ще бъдем благословени с енергията на числото 11 на глобално и личностно ниво. Нещата ще започнат да стават все по-ясни, ще остава все по-малко скрито-покрито. Ще бъдат разголени прикрити до сега политически, икономически и лични интереси – процес, който започна още през 2017. Ще започнем да разбираме и по-добре себе си.

През 2018 ще имаме шанса най-после да разберем и преглътнем разните противоречия в живота си, а това ще ни позволи да започнем на чисто.

Независимо къде, с кого и защо сме там, където сме, ще бъдем осенени и благословени с нещо много ценно, което ще даде смисъл на настоящето и посока за бъдещето.

В хубаво и в лошо – ще започнем голямото си пробуждане.

Това, което има да ни се случва през 2018 ще хвърли светлина върху важни за нас неща, които до сега са ни се стрували объркани и неясни.

Всичко тайно ще бъде подложено на разкритие и изкарано на дневна светлина.

2018 година ще покровителства връзките

Годината обещава да бъде идеална за всички, които изберат да застанат рамо до рамо и в здрава опора зад гърба на партньора си. Връзките ще бъдат подсилени както в сферата на любовта, така и в приятелството, бизнеса и семейните отношения.

Ще бъде добра година и за сплотяване на общо-човешко ниво. Все повече единомислещи хора на планетата ще обединяват усилия в различни начинания от глобално естество.

2018 година ще затвори 7 годишен цикъл

Числото 7 е друго мощно число в нумерологията, заредено с духовен смисъл и потенциал. То отговаря на броя на енергийните чакри в човешкото тяло и се свързва с начина, по който тялото ни регенерира клетъчната си структура на всеки 7 години.

Следвайки логиката на 7 годишния цикъл, 2018 година ще повдигне и окончателно ще разреши проблеми от различно естество, с които се опитаваме да се справим от 2011г. насам.

На много от нас, които имат недовършени дела, които се чувстват в безтегловност и несигурност поради ситуации от периода около 2011г., новата година ще донесе дългоочаквано приключване на цикъла. Било то в любовта, семейството, здравето или финансовите дела, всичко възникнало, но зациклило от тогава насам ще намери своето решение и ще бъде доведено до финал през 2018г.

2018 ще бъде година на надеждата.

Противоположностите и парадоксите са част от живота както са тайното и явното, бялото и черното, лятото и зимата, раждането и краят.

Какво би могло да се получи ако прегърнем живота в неговата цялост и разнообразие, ако приемем себе си със своите черни и бели страни, ако осъзнаем че връзката ни с другите обединява различията в една цялост?

Ще получим надежда плюс усещане за общност, приемане, любов и благодарност!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари