Емили Тротинетката: Момчето искаше да го бия с пръчка

0
Тротинетката, Чеченеца и Куката твърдят, че Денислав Делчев сам е искал да има роля във видеото
Тротинетката, Чеченеца и Куката твърдят, че Денислав Делчев сам е искал да има роля във видеото Снимка: 24 ЧАСА

Тротинетката, Чеченеца и Куката твърдят, че Денислав Делчев сам е искал да има роля във видеото

Денислав сам искаше да участва в клипа и да го бия с пръчка като строга господарка на куче. Това заяви Емили Тротинетката преди началото на делото в Пловдив, предаде 24 ЧАСА.

Познатият като Емили Тротинетката Даниел Йорданов, Петко Караилиев - Чеченеца и Тодор Чалъков - Тошо Куката са обвинени в хулиганство с изключителен цинизъм за заснетото видео, в което 20-годишният Денислав Делчев е вързан като куче в пловдивски мол, а тримата му подхвърлят различни предмети, за да им ги носи. Дават му и команди като „Дай лапа!"

Записът беше направен на 3 април т. г., Тротинетката, Чеченеца и Куката бяха задържани 2 дни по-късно и изкараха по близо 2 месеца в ареста. Сега подсъдим заедно с тях е Стоян Карапанов, който убедил момчето да участва в клипа.

Още от избухването на скандала Тротинетката, Чеченеца и Куката твърдят, че Денислав Делчев сам е искал да има роля във видеото, за да стане известен като тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    1
    KJV
    Romans 1:28 “And even as they did not like to retain God in their knowledge, God gave them over to a reprobate mind, to do those things which are not convenient;”
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари