Чеченеца излиза на свобода срещу 1500 лева

2
Преди дни Емили Тротинетката също беше пусната на свобода отново след гаранция от 1500 лева
Преди дни Емили Тротинетката също беше пусната на свобода отново след гаранция от 1500 лева Снимка: БНТ

Преди дни Емили Тротинетката също беше пусната на свобода отново след гаранция от 1500 лева

Петко Караилиев или по-известен като Чеченеца излиза на свобода. Това стана ясно от решение на Районния съд в Пловдив, като гаранцията, определена от магистратите е 1500 лева, предаде Агенция Фокус.

Заедно с Даниел Йорданов (Емили Тротинетката) и Тодор Чалъков (Тошо Куката) бяха обвинени за това, че на 03.04.2023 г. като извършители в съучастие са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм, а именно – в търговски център пред множество граждани са склонили свидетеля Д. Д. от гр. Пловдив да бъде вързан в областта на шията за колан, стоейки на колене, да имитира движенията на куче, на което се дават команди и подхвърлят предмети.

В последствие съдът в Пловдив ги остави в ареста, където поседяха близо два месеца. Преди дни Емили Тротинетката също беше пусната на свобода отново след гаранция от 1500 лева.

Решението на съда може да бъде обжалвано в 7-дневен срок, но все още не е ясно дали прокуратурата възнамерява да го направи това в Окръжен съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    .........
    Как пускате тези уроди??????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари