Екстрадират убиеца пред дискотека "Соло"

3
След 12 години бягство от правосъдието Илиян Тодоров го връщат в България
След 12 години бягство от правосъдието Илиян Тодоров го връщат в България Видео: NOVA

След 12 години бягство от правосъдието Илиян Тодоров го връщат в България

Осъденият за двойното убийство пред дискотека "Соло" Илиян Тодоров беше качен на самолета, който ще го върне на българска земя.

След 12 години бягство от правосъдието, на 14 февруари 2024 г. и.ф. главният прокурор Борислав Сарафов съобщи, че Тодоров ще бъде екстрадиран обратно в България.

Осъденият беше задържан на летището в Ташкент през 2023 г. преди полет за Истанбул, предаде NOVA. От прокуратурата тогава съобщиха, че е бил спрян за проверка, след което е установено, че паспортът му е подправен и той е арестуван.

Тодоров беше осъден окончателно за двойното убийство през 2013 година. Преди това съдът на първа инстанция го оправда и се предполага, че именно тогава мъжът е успял да се укрие в чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1
    Родата му е от видни кумуняси в Пеуник, няма как да не го покрият да избяга убиеца гнусен! Всички комуниди се подкрепят в престъпленията си-справка дядото масов убиец на некадърното ни Бенчи!
  • 2
    1
    ??==:::::
    тоз не му ли скъсаа гъза по панделите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари