Експлозии разтърсиха Киев тази сутрин

3
Една от експлозиите е прозвучала близо до центъра на украинската столица
Една от експлозиите е прозвучала близо до центъра на украинската столица Снимка: Facebook

Една от експлозиите е прозвучала близо до центъра на украинската столица 

Най-малко три експлозии са били чути в украинската столица Киев тази сутрин, след като са се включили сирените за въздушно нападение, предаде БГНЕС.

Експлозиите са станали около 07:00 часа местно време (04:00 часа по Гринуич), съобщи Пол Адамс от Би Би Си, който се намира в града. Една от тях е прозвучала близо до центъра на града.

Това се случва седмица, след като столицата беше ударена от няколко руски ракети в час пик, след атаки в цялата страна, при които загинаха 19 души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    3
    ...
    МЕГА ЯКО ! ОЩЕ БОМБИ !
  • 4
    2
    .До 1
    Глупости ! Как ше обвинят Русия бе , човече ! Цялото прогресивно човечество вижда , че Украйна е агресор и нападна Русия и нейното милолюбиво ръководство ! Четири държави в света и във Вселената ясно декларираха подкрепата си за Русия. Това са Сирия ,Беларус , Северна Корея , Никарагуа. Ти , управляващите партии и техните лидери за идиоти ли ги имаш ? Кажи кой ти плаща бе , боклук такъв ?
  • -4
    1
    alvin
    ааайде сега....сигурно пак Русия ще обвинят?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари