Експерт по сигурност: Организирана престъпна група е извършила покушението срещу Нотариуса

1
Тук става въпрос за отърваване от свидетел, заяви Славчо Велков
Тук става въпрос за отърваване от свидетел, заяви Славчо Велков Видео: Euronews Bulgaria

Тук става въпрос за отърваване от свидетел, заяви Славчо Велков

"Очевидно в случая с Мартин Божанов - Ноатриуса става въпрос за организирана престъпна група, защото сам човек непрофесионалист не може да извърши така нещата. Тук става въпрос за отърваване от свидетел". Това заяви експертът по сигурност Славчо Велков по повод убийството на Божанов преди няколко дни в столичен квартал.

Според Велков той "е имал достатъчно връзки с магистрати и с политическата власт. Бил е и собственик на клуб от затворен характер, който е бил с карти и режим на допуск, и там са влизали магистрати".

"Случаят явно, че не е приключен. Касае се в технически план за едно изключително дръзко убийство с показен характер и то от грамотен извършител. И то пред неговото семейство. От Горна Баня по Горнобанския път и Околовръстното шосе до Калотина с бърз автомобил е 40-45 минути, така че извършителят може отдавна да не е тук вече", посочи Велков, цитиран от Euronews Bulgaria.

Той коментира и темата с руската инвазия в Украйна. "Русия няма да отстъпи това което е завоювала в Украйна. Вероятно войната няма да приключи през тази година. Ако президента Зеленски бъде склонен от САЩ да води преговори с Русия, има потенциал този конфликт да се превърне в най-мащабния в света, който е замразен", смята експертът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари