Ебати мафиотската структура!

4
Нейде из телефонните разговори
Нейде из телефонните разговори

Нейде из телефонните разговори

Да, Да-а, разбира се. /кратка пауза/ Не.Да-а-а. Не, не , не , не, писмено не. Цвета-а-а…Не само, просто Цвета да каже: “Аз съм проста кърджалийска п@тка и не мога да правя разлика между масово изстъпление и геноцид. Съобразете се с моята простотия и така…Тя по…/2-3 думи/. Това не е спешно да ме търсите. Спешно е спешно. Това е просто, казва си, че е проста жената и си кара /2 думи/.

Когат’ си прост е лесно. Аз сутринта три пъти, нали , им обяснявах, че понеже съм прост и не знам английски всъщност и не съм разбрал, това което ми е казал, правилно и съм ги н**бал в / 1 дума/ едни чужденци премиери.И сега като се усЕтиха, че съм им го вкарал, а аз съм се оправил, а те са затънали и се обаждат да ми кажат, защо съм.. И викам, а, бе, не е с лошо, прост съм. Нали английският ми е лош… Всъщност, аз мислех, че това искате. Мама му да еба!

Язък…/2 думи/. А то се набутало вече у дупарата и си се такова, и си се върти, да, и си става.Сутринта имах случай и това и Горанов беха, Сотир, Гешев…по телефона и се смеят тихо… А аз със такова удоволствие му обяснявам на колегата немец, баварец, че вследствие на моята простотия всичкото се е случило. И после след малко /1 дума/ на колегата унгарец и на колегата поляк. И накрая Гешев вика:“А,бе, аз обичам да се праим на луд, ама вие,г-н премиер, май си правите малко /1дума/. Не, бе, викам, /1 дума/,прост съм и ми е лесно.

То нема /1 дума/ ти да си сложен. Аз съм от тия старите трактори, к'во да му сипеш, той си пърпори и си върви. Така че / 3 думи/ Караянчева да обяснява всичко с простотията си. Иначе-е-е, раздуйте това, че вкарах така го-о-о /3 думи/…това кафене по Еврохолд…на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене. Това е много важно. А това за къщата за гости как се движи…/кратка пауза/. за, това сутринта аз съм го разпоредил.. А виж ти на 200 къщи за гости как ще прибереме./пауза/ Да-а-а.

А на Манолев ще изгори, ще му повдигнем днеска или утре обвинение. Ше го съсипа.Те са…. Аз го предупредих. Е-е, там и кметът, кметът ще изгори. И-и, така. Но аз ще изгоря всичко… Да не изгори и Елена Йончева от тех. Един нема да пощадя от нашите. Да-а-а. /дълга пауза/

Не, те явно.. Да, бе, да. По БТВ не беше, ама показаха и картинките всички…/Пауза/…да, де, ама те сега като ги закачат и едните и другите, то ще вървят къщите за гости и на единия и на другия. Няма как да карат на… Нали, това това им е проблемът. Не-е, снощи ги показваха с цветенца, с такива работи… Показваха ги…катинарите. Ама сега съм пратил полиция. Ако се окаже, че и там като при Манолев не са ходили гости… Изведнъж си разследваща журналистка, ама свекър ти не го разследваш.Нали-и?

Не, бе, хубаво, толкова си силна разследваща журналистка, че премиера с който живееш не го разследваш и свекър ти не разследваш. Значи ти си разследващ за другите. Ебати мафиотската структура! Всичко, което не е като моето…

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари