Джордан: Ако любовницата на мъжа ми умре в катастрофа, аз ще бъда щастлива

1
Кати Прайс още е гневна на бившата си най-добра приятелка
Кати Прайс още е гневна на бившата си най-добра приятелка

Британският еротичен модел Кати Прайс, известна още като Джордан, за пореден път говори за шокиращата изневяра на своя съпруг Кийран, съобщи Мирър.

През миналата година секс бомбата откри, че нейния мъж и е изневерявал с нейната най-добра приятелка Джейн Поутни. Това стана около месец, след като тя разбра, че е бременна с петото си дете. Последваха серия от закани и гневни интервюта, преди най-накрая Прайс да се събере отново с мъжа си.

Сега манекенката участва в ново шоу - „Кати Прайс на терапия“, в което разкрива, че все още таи много гняв в себе си, относно бившата си най-добра приятелка.

„Главата ми е пълна със стрес. Аз съм наранена и и тъжна. Когато ги хванах се почувствах така, сякаш те са мъртви за мен. Знам, че това ще прозвучи ужасно, но ако Джейн умре в автомобилна катастрофа или страда от тежка болест, аз ще бъда щастлива.“, заяви Прайс.

Наскоро тя поднови брачните клетви със съпруга си Кийран, като заяви, че за нея това е било акт на започване на чисто. За нея това е трети брак, като преди беше омъжена за Питър Андре и Алекс Рийд.

Психолози смятат, че обърканият любовен живот на Прайс може да се дължи на това, че нейната майка е оставила похотливия й баща, за да се омъжи за свой близък приятел. 

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари