Джо Байдън: Хамас и Путин споделят общи черти

0
Според американския президент, за конфликта в Близкия изток светът трябва да търси решение, изгодно и за двете страни
Според американския президент, за конфликта в Близкия изток светът трябва да търси решение, изгодно и за двете страни Снимка: Instagram / Joe Biden

Според американския президент, за конфликта в Близкия изток светът трябва да търси решение, изгодно и за двете страни

Докато десетки камиони с хуманитарна помощ изчакват на границата между Египет и Газа, ракетните удари срещу Израел и срещу палестинския анклав продължават.

Силите на еврейската държава свалиха ракети над Тел Авив. А властите в град Газа съобщиха за жертви и ранени, след като израелските сили бомбардирали гръцка православна църква. Ситуацията за пострадалите от атаките се влошава, след като от основната болница в града съобщиха, че имат ток само за още едно денонощие.

Египетските власти се готвят да отворят граничния пункт „Рафа“, откъдето трябва да преминат 20 камиона с хуманитарни помощи, договорени между Вашингтон и Кайро. Но засега там остават хиляди хора, които опитват да избягат от ракетните удари, информира Euronews Bulgaria.

Междувременно в специална реч от Овалния кабинет в Белия дом американският президент обяви, че за конфликта в Близкия изток светът трябва да търси решение, изгодно и за двете страни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    До 1
    то щото ти си ги пиеш гледам.
  • 7
    1
    SORRY
    МАЙ НЕ ПИЕ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА СИ,МНОГО Е ЗЛЕ ЧОВЕКА.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари