Джип се размаза в ТИР

0

Тежка катастрофа стана преди около час на международен път Е-79 край Враца, информира tribali.info.

Джип „Тойота“ със софийска регистрация се е ударил в полски ТИР, завъртял се е няколко пъти и е спрял в отводнителна шахта край пътя в посока Мездра. Шофьорът е се отървал само с уплахата от удара, но автомобилът е тотална щета.

Според свидетели, камионът е пътувал в посока София и на мястото, където мантинелата е прекъсната, се е опитал да обърне в посока Враца. Причината за необичайната маневра е, че бензиностанцията на „Ромпетрол“, която е на маршрута на ТИР-а, не работи заради асфалтиране на терена и шофьорът е решил да обърне и да се върне 300 метра, за да зареди на тази, която е в посока Враца. 

Точно в този момент зад него се е движел с голяма скорост джипа и водачът не е успял да спре. Японският джип се е ударил в дясната част на ремаркето и се е преобърнал няколко пъти на пътя, след което е паднал в шахтата.

Движението в района на катастрофата е нормално, но тъй като „Тойота“-та е зрелищно застанала точно до пътното платно, много шофьори намалят скоростта, за да огледат обстановката и това създава проблеми при минаването в посока Мездра.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари