Джигит с тротинетка "лети" по булевард "Липник"

17
Младеж с тротинетка изправи косата на шофьор на автомобил
Младеж с тротинетка изправи косата на шофьор на автомобил

Младеж с тротинетка изправи косата на шофьор на автомобил

Електрическите тротинетки стават все по-популярни в Русе. Вече на пазара се продават доста по-мощни и бързи тротинетки, но липсата на регулация може да доведе до опасни инциденти. 

Пример за това са кадри на младеж, който си е сложил каска и изпреварва автомобил на булевард "Липник" в Русе

"Като е с каска се мисли за безсмъртен! Беше се лепнал зад мен на метър разстояние", пише Станчо Станчев, който публикувал кадрите в социалната мрежа.

За щастие ситуацията се разминава само с уплаха за шофьора, поне този път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    24
    Мила
    Доста интересно, че 90% от коментарите са написани неграмотно. Всъщност няма нищо чудно, то и в Дунавмост не работи нито един човек, завършил шести клас.
  • 4
    23
    Любо
    пумиарите с тротинетки трчбва да се бият постоянно щом некадърниците от кат не ги контролират къде да се движат само създавата предпоставки за птп дано оставка за най корумпираният КАТ РУСЕ скоро ще ядете хуя за това че не си вършите работата само триете снимки на свои хора които ви плащат рушвети това дето го правите по цял ден дремете в патрулките цъкате на телефоните и си върви службата не е нищо лайняри не ви плащаме за това искаме реална работа боклуци и връзкари сте само там казвам ви ще го духате продажници
  • 6
    22
    Посерко
    Tищя педали с тротинетките дето пикаят седнали и си бръснат путките трябва да ги изтребим,такива като тоя трябва да мрът по капаците на колите като мухи
  • 7
    21
    Пак той
    Ами да го хванем и да го набием докато не е вкарал някой баща или съпруг в затвора .преди 2 дни един такъв с мацка двамата на возилото ,беше в лявата лента преди кръговото от към пантеона и изпреварваше дори.F
  • 8
    20
    daskal
    Такива тротинеткаджии и велосипедисти летят из пешеходната зона в центъра и никой нищо не им казва. Защо у нас винаги трябва да се случи лошото, за да реагираме?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари