Джеймс О'Брайън: Не сме подведени от никого за санкционираните по "Магнитски"

1
Шефът на службата за координация на санкциите призова засегнатите от мерките да се защитят, ако са невинни
Шефът на службата за координация на санкциите призова засегнатите от мерките да се защитят, ако са невинни Видео: NOVA

Шефът на службата за координация на санкциите призова засегнатите от мерките да се защитят, ако са невинни

Съединените щати са проверили внимателно цялата информация за лицата, санкционирани по глобалния законМагнитски” и са убедени в нея. Това заяви за предаването „На фокус” Джеймс О'Брайън, който ръководи службата за координация на санкциите, предава NOVA. Той призова засегнатите от мерките да се защитят, ако са невинни.

„Категорично мога да заявя, че не сме подведени от никого. Проучванията си правим сами. Разполагаме с много източници на информация и сме сигурни в заключенията си. Има и процедури. Ако лицата пожелаят да се насрочи дата, за да бъдат изслушани, могат да се договорят за такава, а не да се водят дебати в медии. Приканвам ги да дойдат и дискусията да се води по официалните канали”, заяви Джеймс О’Брайън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Нали?...
    Нали фесовете и техният Саизсеръ подскачат, че техният Пеевски оспорвал в Щатите? Ама май нищо не се чува, защото няма нищо такова. О Браян го казва: "Категорично мога да заявя, че не сме подведени от никого". И аз хич не обичам американците, защото се месят навсякъде по света и подклаждат конфликти, но този път показаха изключително очевидни неща, които стават в България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари