Две жени са с опасност за живота след падане от тротинетка

0
Младите жени падат на пътното платно, при което и двете си удрят главите
Младите жени падат на пътното платно, при което и двете си удрят главите Снимка: Dunavmost / Архив

Младите жени падат на пътното платно, при което и двете си удрят главите

27-годишна водачка на електрическа тротинетка и нейната спътничка - на 36 години, са с опасност за живота след падане от електрическа тротинетка в град Бяла, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Варна.

Около 22:30 ч. на 29 юли в Бяла 27-годишна водачка на индивидуално електрическо превозно средство губи контрол над превозното средство и заедно с 36-годишната ѝ пътничка падат на пътното платно, при което и двете си удрят главите. Пострадалите са транспортирани до болница „Св. Анна“ – Варна, където са установени травми, които създават опасност за живота им, настанени са за лечение в болницата.

Образувано е досъдебно производство, допълниха от пресцентъра на полицията в морската столица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Аз съм
    Тази новина ме радва. Дано има повече такива случай и най- вече смъртни. Само така на някои хора ще ми светне и дано ги забранят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари