Две момчета са с опасност за живота след избухнал пожар

0
По първоначалната информация той е възникнал при запалване на печка на твърдо гориво на първия етаж на сградата, като е използван бензин
По първоначалната информация той е възникнал при запалване на печка на твърдо гориво на първия етаж на сградата, като е използван бензин

Пожар е избухнал снощи във вилна постройка край ловешкото село Лисец

За това информира говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров, предаде КРОСС. Три момчета на 13 и 14 години са откарани в "Пирогов" с множество изгаряния, като две от тях са с опасност за живота.

Във вилата е имало общо девет деца и младежи на възраст между 13 и 22 години, които са празнували.

Окръжният прокурор посочи, че сигналът за пожара е подаден малко преди 22.00 часа. По първоначалната информация той е възникнал при запалване на печка на твърдо гориво на първия етаж на сградата, като е използван бензин. Това е предизвикало взрив, а вилата е изгоряла.

Намиращите се в нея са успели да излязат, но трима от тях са откарани за лечение в болница "Пирогов". Две от тези момчета са с опасност за живота.

От Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч информираха, че трите момчета са с изгаряния над 20 %. Останалите са прегледани в ловешката болницата.

По случая е образувано досъдебно производство и разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари