Две катастрофи за един ден в Русе

0

За две катастрофи сигнализират потребители в социалните мрежи в Русе

Първият инцидент се е случил преди обед, на бул."Липник" на едно от кръстовищата, непосредствено до пешеходната пътека. За щастие няма пострадали, само материални щети по автомобилите.

Свидетели на удара коментират, че причината за сблъсъка е неработещият светофар.

Другата катастрофа е станала в ранните следобедни часове на деня на кръстовището в квартал "Чародейка".  И там сблъсъкът е заради неспазено предимство при маневра. Няма пострадали хора. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Продънени цървули
    Мат'ряла е такъв, вдлъбнат. Масово разни келеши карат някакви изпушени дрегели, ама иначе чипосани що'т мнооо върят, гледат лошо сякаш са на Брус лий учениците или пък и през нощта ходят със слънчеви очила, че много им светят уличните лампи, слушат я някой гангстерски рап или пък мазна чалга, хвърлят гюбеци, пият сякаш ще изпият пиенето на света, друсат се като за последно и после, защо сме в това положение. Никога няма да се оправим, никога. Това го запомнете от мен. С такъв мат'рял напредък и развитие няма да има дори и след 10000000000000 години.
  • 11
    2
    инструктор
    Масово участниците в движението нямат и най-малка представа за знаци и тяхното значение. Мислят сиь че винаги са с предимство. Учете го този Правилник.
  • 16
    1
    Ушев
    И пак малки гъзета с БМВ 3!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари