Двама полицаи загинаха при тежка катастрофа в Бургас

6
Автобус е ударил служебен полицейски автомобил на кръстовище в града
Автобус е ударил служебен полицейски автомобил на кръстовище в града Снимка: Флагман

Автобус е ударил служебен полицейски автомобил на кръстовище в града

Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин, около 5:00 часа, на кръстовище в Бургас. Автобус с чуждестранна регистрация е ударил служебен полицейски автомобил.

При удара са загинали двама полицейски служители.

Няма други пострадали.

На мястото се извършва оглед. Предстои изясняване на всички обстоятелства около тежкото произшествие.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пътува към мястото на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    Дарвин
    Гледах видео от камери на катастрофата. Ами, Бог да ги прости, но просто няма такива идиоти. Тръгнаха да спират автобуса с лек автомобил странично. И автобуса логично ги отнесе. Пуснали буркана, като че е някакъв щит. Има колосален проблем в полицията ни.
  • 7
    11
    До 8:
    Подкрепям те, точно така беше! За шкембето на униформения тулуп ще замълча тактично....
  • 8
    10
    Защо
    Няма дронове в района на Малко Търново което пък е почти обезлюдено. Явно някой има интерес да не се закупуват, че тогава ще има локализиране и ще спрат кинти те на тези от високите етажи, дето дърпат конните и в името на парата убиват българските полицаи. Бог да прости момчетата
  • 16
    9
    Втрещен
    От Малко Търново до Бургас не могат да спрат автобус с мигранти?! Ами ако в автобуса вместо мигранти имаше бидони с амониева селитра и се бе запътил към партийния дом?! Честно, закривайте я тази полиция и викайте Динко от Ямбол да ви оправи бакиите.
  • 18
    8
    до 7
    Вчера преди обяд пред магазина на Пацони в Николово, намиращ се на завоя за лесопарка, една полицейска кола беше спряла и проверяваше бус. Всичко това под знак спирането забранено. По този начин тъпчовците закриваха видимостта за хората, които завиваха, а и блокираха едната лента. Естествено патрулката беше без включени "буркани". Но това между другото, примери колкото щеш. На въпроса ти - Не, не са обучени как се борави с оръжие, как се обезопасява произшествие или проверка, как се регулира движението, дори как да попълват без правописни грешки акт, че да не пада в съда! Нивото на полицията е същото, каквото е нивото на учители, лекари, съдии, прокурори и изобщо цялата паплач, която все по-трудно изхранваме с данъците си.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари