Двама началници в столичната "Пътна полиция" помагали на Георги Семерджиев

0
Третият ръководен служител работи в едно от столичните районни полицейски управления
Третият ръководен служител работи в едно от столичните районни полицейски управления Снимка: БГНЕС

Третият ръководен служител работи в едно от столичните районни полицейски управления

Началник на сектор и началник на група в столичната "Пътна полиция" са двама от полицаите на ръководни постове, помагали на Георги Семерджиев, който предизвика катастрофа в центъра на София с две жертви. Това научихме от БНР.

Сред служителите, уличени, че са оказвали съдействие има и служители на охранителна полиция в две районни полицейски управления в София.

При проверките в МВР е установено, че в годините назад служителите са съставяли само актове на Семерджиев, без да докладват случаите.

Третият ръководен служител работи в едно от столичните районни полицейски управления.

По-голямата част от работещите във вътрешното министерство, засечени в нерегламентирани отношения със Семерджиев работят в "Пътна полиция" София. Има и няколко служители на "Охранителна полиция". Те са спирали бившия футболист през годините за различни нарушения.

При проверките е станало ясно, че част от случаите е трябвало да бъдат докладвани в прокуратурата, но това не се е случвало.

Междувременно се очакват и рокади в ръководството на "Пътна полиция" към СДВР. Източници на БНР твърдят обаче, че те нямат общо със случая, свързан с Георги Семерджиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    daskal
    И това е само гюбрето /фъшкиите/ на повърхността. Как ли е по-надълбоко - където например са наркотиците?
  • 7
    1
    112
    Барем половината от началниците на МВР в София са протежета на Дядото на Георги ! Е какво очаквате да му се случи ? НИЩО ,по вероятно е Демержиев да подаде оставка.... !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари