Двама души са загинали при пожари през последното денонощие

1
57-годишен мъж е пострадал във Варна
57-годишен мъж е пострадал във Варна

57-годишен мъж е пострадал във Варна

През последното денонощие при пожари в страната са загинали двама души, а един е пострадал, съобщават на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ на МВР.

Мъж на 67 години е загинал при пожар в апартамент в Силистра. Сигналът за произшествието е подаден в 07:46 часа вчера, пожарът е ликвидиран с един пожарен автомобил на районната пожарна служба.

При пожар в къща в Сливен е загинала жена на 64 години. Сигналът е подаден в 11:15 на 20 април. Произшествието е ликвидирано с един пожарен автомобил на пожарната в Сливен.

100 души са били евакуирани от общежитие във Варна заради пожар. Сигналът за произшествието е подаден в 04:36 часа вчера. На място са били изпратени четири пожарни автомобила от районната служба във Варна. Огънят е потушен. При пожара е пострадал мъж на 57 години.

За последните 24 часа огнеборците са реагирали на 83 сигнала за произшествия и са ликвидирали 55 пожара. От пожарите 27 са с преки материални щети – от тях 14 са били в жилищни сгради, седем в транспортни средства.

Извършени са и 26 спасителни дейности и помощни операции – две при катастрофи в транспортни средства, една за отводняване, осем за отстраняване на опасни предмети.

Към противопожарните служби са подадени и две лъжливи повиквания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари